fotografi

Friday, January 2, 2009

Jurney To PD






Dah membuang mase kat 1/2 jam kat situ, aku sambung balik jurney aku. Tepat jam 5 ptg, aku sampai PD ngan rasmi nya. Check-in, masuk bilik, rehat jab, pegi mandi ape sumer, skali tangkap- rod blakang aku. Nampak sgt tulang dan komdem. So start 14hb-24hb Dis, aku bermukim kat PD. Macam-macam la kenangan lucu, hampeh, manis, masam ,pahit, payau, kire macam2 la. 24hb, lepas nangis2, peluk2, tuka2 no tepon, amek gambo kenangan, aku gerak balik ke Gombak jam 11 pg. Amhamdulillah cuaca cerah dan seronok utk riding. Time balik aku x banyak berenti so lebih kurang 2 jam aku dah sampai key ell balik. Rase cam mimpi plak dah dan time ni pinggang aku dah x sakit lg dah (biasa la dah lama x wat keje xtreme ni). 
So jumpe lg lain kali. ENJOY ;D

1 comment:

Muhammad said...

ko wt pe kt sana?
krsus ke?