fotografi

Monday, May 3, 2010

Setelah Sekian Lama



Hadui...., lame betul x update ape2 kat blog aku ni, kesian die, sbenarnye sibuk ngan keje, berforum lg, itu belum masuk lg demam FB, (budak opis aku lah yg invite aku join mende tu).
hmmm... sbenarnye banyak mende yg mengganggu pikiran aku sepanjang beberapa taun ni.. ntah la, ngan sape aku nak luahkan pon aku x tau......

1 comment:

Noorul Fathiyah said...

Allah dah berikan insan yang bernama isteri...kenape x di manfaatkan insan itu..?